Piliç Parmak Bonfile
Göğüs Grubu Beypiliç
Saklama Koşulları: Taze ürünler 0 ile +4 °C , Dondurulmuş ürünler -18 °C
Raf Ömrü: Taze ürünler 10 gün, Map Ambalajlı ürünler 12 gün, Dondurulmuş ürünler 1 yıl
Ürün Adı | Ambalaj Tipi | Tabak Ağırlığı (~) | Koli Ağırlığı | Koli İçi Tabak Adedi | Tabak İçi Adedi | Ürün Tanımı |
Piliç Parmak Bonfile | Tabaklı | 0,55 kg / 0,88 kg | 6,6 kg / 7,04 kg | 12 - 8 | Dökme | Kemikleri ve derisi alınmış sadece küçük göğüs lobunu içeren tek parça göğüs etidir. |
Dökme | - | 13 kg | - | Dökme |
GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZ
Şirketimiz, ürünlerimiz ve hizmetlerimizin kalitesini arttırmak ve sizlere en iyiyi sunabilmek adına sizlerin de görüş ve önerilerinize önem veriyoruz. Bu doğrultuda bizlere görüşlerinizi ulaştırmak için iletişim formumuzu kullanabilirsiniz.